18 års fødselsdag – hvordan arrangeres sådan en bedst? Det er der mange ideer til – men du skal først overveje, om der skal holdes fest og hvem der betaler – dig, mor eller far?

Om det skal være en rigtig fest, eller om du har andre spændende ideer til din fødselsdag. Læs videre på siden og bliv inspireret til din 18 års fødselsdag.

18 års fødselsdag – der er mange muligheder

  • 18 års fødselsdag som surprise party; Det sjove ved et surprise party er, at fødselaren ikke aner, der er planlagt en fest. Man kan derfor ikke afholde sit eget surprise party, men man kan afholde et surprise party for fx sit barn, sin kæreste eller sin bedste ven. Det kræver en masse planlægning og overvejelser, inden man vælger denne løsning. Men fødselaren vil helt klart blive overasket og glad ved at andre tænker på ham eller hende. Det væsentlige er, at gæsterne skal inviteres inden og på forhånd vide, hvor festen bliver afholdt. Endvidere skal de vide, om der serveres mad og hvad festen ellers skal bestå af. Det kan være, man bare laver en surprise middag sammen med familien og de tætteste venner. Uanset hvad, så bliver fødselaren glad og overrasket.
  • Tur i en Ferrari; Det kan også være en god og sjov gave til en attenårig at give ham en tur i en Ferrari. Det kan være en tur rundt i byen eller til et sted, hvor der kan nydes et eller andet lækkert. Bilen kan også være en Limousine eller en Hummer. Det er lige meget, bare bilen er gejlet op og udtrykker eksklusivitet, så gaven føles spændende og interessant.
  • Tandemspring eller faldskærmsudspring – den En mulighed ved en 18 års fødselsdag er et tandem faldskærmsudspring.perfekte 18 års fødselsdagsgave; Er vedkommende ikke til fest og ballade kan en tur i faldskærm, enten solo eller som tandemspring, være en uforglemmelig oplevelse. Det bliver mere og mere moderne at give oplevelser i gave – derfor kan det være en anderledes del af en fødselsdagsfest at blive taget med ud og falde frit i en faldskærm.
  • Action Park eller sommerland; At lege er altid sjovt, og selvom fødselaren bliver 18 år, kan han eller hun også stadig lege. I en Action Park kan der leges voksenlege som fx paintball og køre i gokart. Det kommer selvfølgelig an på den park, man vælger. Der er også fuld af action i landets sommerparker. Især de to største, kan være et godt forum at fejre en fødselsdag i, hvis man ikke vil holde en fest. Familie og venner kan deltage og alle kan være med. En sjov og anderledes måde at fejre en 18 års fødselsdag på.

Afstem forventningerne inden du kaster dig ud i planlægning af en andens 18 års fødselsdag. Især alderen omkring de 18 kan være særlig ømtålelig. Det er heller ikke alle 18 årige, der vil fejre den store dag på lige vis som dig.

Hør hvilke forventninger den 18 årige har. En fødselsdagsfest kan altså fejres på mange måder. Det er blot op til dig, at finde frem til, hvad der skal ske – eller om det overhovedet er dit bord.

Tag med til 18 års fødselsdag her

 

18 års fødselsdag tale

En 18 års fødselsdag kan sagtens være en glimrende anledning til at holde en tale. Det kan både være dagens fødselar eller personer tæt på, der skal i talerens rolle. Men hvordan gør man lige det? Der er heldigvis masser af gode råd at hente derude på internettet.

Udfordringer 18 års fødselsdag

En god fødselsdagsfest bliver kun sjovere og bedre, hvis der kommer nogle geniale udfordringer på bordet. Du kan finde masser af gode her ideer ved at klikke her:

18 års fødselsdag sang

Sang skal der til – i den grad også, når der trædes ind i de voksnes rækker. Du kan skrive din egen fødselsdagssang over en kendt melodi eller rette i allerede eksisterende sangtekster. 

Hvis du overvejer at holde en oplevelses-fødselsdag, så find flere ideer til dette her: 

Nu er det blot med at lægge sig i selen, så den perfekte 18 års fødselsdag kan arrangeres. Find mange flere tips og inspiration her på siden – eller tag et smut til Festorama også.