Invitation til fødselsdag – enhver fest starter med at man sender indbydelser ud. De skal indeholde nogle forskellige punkter, som du kan læse om her. Der er nemlig nogle ting, du skal være opmærksom på, når du skal lave din invitation til fødselsdag.

Invitation til fødselsdag med tema

Engang var det nok blot at sende et kort ud med navn, sted og hvad der skulle fejres. Sådan er det ikke længere, for i dag er der mange fester og temafester. Folk forventer at få flotte, farvestrålende invitationer, der passer med festens tema.

Det er meget sjovere at lave fantastiske temainvitationer end almindelige, kedelige invitationer. Hvis man vil invitere folk til en børnefødselsdag, bør man selvfølgelig først snakke med børnene om, hvilket tema det skal være.

Man kan holde royal fest, piratfest eller måske endda astronautfest. Når man skriver teksten på invitationerne, bør man også være lidt kreativ, så man undgår den sædvanlige smøre med navn, sted osv. Temaet for festen kan ofte være en inspiration for, hvad man kan skrive på invitationerne.

Så er der inspiration til invitationerne

 

Invitation til fødselsdag – pirattema til børnefødselsdagen

En invitation til fødselsdag inspireret ud fra et piratunivers.Lad os for eksempel sige, at du gerne vil invitere til børnefødselsdag, og temaet I har valgt er pirater. Så kan man skrive invitationerne på brunt, foldet papir og klistre et dødningehoved på.

Indeni kan man skrive noget a la ”Arghhhh. Kaptajnen vil gerne invitere dig til sin fødselsdag”. Normalt ender de fleste med at sende invitationen med posten, men man kan også bringe beskeden videre på en langt mere fantasifuld måde. Hvis man har mod på det kan man tage pirattøj på sammen med fødselsdagsbarnet og så ellers tage rundt til gæsternes bolig, ringe på og så overrække invitationerne. Alle og enhver vil blive positivt overrasket over at få en invitation på den måde, og de vil helt sikkert huske det i lang tid fremover. Lad være med at forvente svar når i går rundt, det er bedre blot at overrække invitationerne og så få svar på normal vis via post eller telefon.

De voksne kan også være med på en piratfest

Invitation til fødselsdag – voksentema

Temafesterne er ofte dem, der sætter total gang i party’et, da alle er med på udklædninger og har gjort noget ekstra ud af sig selv.

Studio 54 tema som invitation til fødselsdag:

Den klassiske natklub i New York, hvor de rige og berømte kom i slutningen af 70erne til starten af 80erne. Her blev der dyrket masser af stoffer og danset i glimmertøj. Det helt afgørende til festen var dog, hvordan man så ud.

Hvis du ikke var kendt, blev du ikke lukket ind, med mindre du skilte dig ud fra mængden. Derfor kan det være en del af invitationen, at der foreligger en speciel dresscode, for at din gæst må komme ind. Glimmer og glitter kan overstråle invitationen, og du kan finde en passende teksttype, der rammer 70ernes disko-tendenser.

Se evt. filmen ’Studio 54’ for mere inspiration. Som en del af festen skal der selvfølgelig indgå en discokugle og musikken kan være fra den tid.

Færdige invitationer til fødselsdag

Hvis tiden ikke er til at lave invitationer helt fra bunden, kan du også gå lettere til værks. Der ligger indtil flere meget brugbare færdige invitationer på nettet. Lige til at skrive navn og dato på. 

Fødselsdag invitation tekst børn

At invitere til børnefødselsdag kan gøres på mange forskellige måder. Teksten i invitationen skal selvfølgelig helst bygge en forventningsfuld stemning op. 

Invitationer fødselsdag voksen gratis

Når der skal inviteres til rigtig voksenfest, kan det også gribes sjovt og gratis an. Find på nogle små finurligheder at flette ind i teksten, så gæsterne allerede får et smil på læben, når de åbner for indbydelsen. 

Nu er det bare at lægge hovedet i blød, indtil du finder den rette invitation til fødselsdag, der vil blive husket langt ud i fremtiden. Kom derfor i gang i god tid, så du får alle overvejelserne med.